Lansering av ny hemsida

Lansering av ny hemsida

Nu var det äntligen dags för oss på K. Lundqvist Stockholm att lansera vår nya hemsida som vi hoppas kommer att underlätta för många av våra fantastiska kunder.
Vi byggde en ny portal till er alla för att det på tidigare versionen saknades några delar som efterfrågats av vår trogna kundbas. Men, på köpet så blev det dessutom en fräschare uppdatering av den tidigare versionen som återspeglar varumärket bättre #vardagslyx

På denna blogg kommer vi att ge er väldoftande tips, och andra spännande inlägg där ni får vara en del av det som händer bakom kulisserna i företaget.
Finns det något speciellt du skulle vilja att vi lyfter lite extra i ett blogginlägg? Hojta till isåfall! <3

När vi adderade funktionen recensioner på produkter så har vi redan nu fått flera aktiva kunder som tycker till om produkterna! Så himla roligt att läsa era fina ord och recensionerna om produkterna!
VAD ÄNDRADES PÅ HEMSIDAN?

- Kundrecensioner: vilket ger en överblick vad andra säger om doften. Det är enklare att hitta en favorit om andra ger ett utlåtande som kan inspirera när det kommer till rumsdofter. Och, javisst, man vill ju som kund också se "bevis" på att en produkt håller måttet innan man går vidare till kassan.

- Sändingsnummer: kommer per automatik att skickas ut till alla kunder när en order lämnar vårt lager! Det gör att ni alla kommer att kunna följa er leverans via en länk.

- Inlogg till våra återförsäljare: finns nu tillgängligt och precis som privatkunder är denna tjänst toppen då alla butiker kan göra en order utan att behöva maila eller ringa in. Och, om det skulle komma något emellan så sparas kundkorgen så att ni kan återuppta shoppingen när tid finns.

- Bevaka produkter: och få ett mail på studs när produkten återigen finns på lager

- FAQ: finns på en specifik sida när det kommer till frågor som kan dyka upp. Det kan vara allt från leverans till produktinformation.


Trustpilot