LEVERANS

Nedan hittar du frågor gällande din leverans, eller om du har frågor innan du ska lägga en order.


- HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN?
Svar: Vi har ett gott rykte att leveranstiderna är snabba. Kommer din order till oss innan 12:00 vardagar finns paketet ofta att hämta ut dagen efter. Vi har dagliga upphämtningar på vårt centrallager och skickar alltid en order samma dag, eller dagen efter (vardagar) Om du bor i Norrbotten eller en ort där DHL inte har dagliga utkörningar kan leveranstiden ta någon extra dag.


- KAN JAG GÖRA ÄNDRINGAR I MIN BEFINTLIGA ORDER?
Svar: Eftersom att vi eftersträvar snabba leveranser så är det nästan alltid försent att addera en produkt på en befintlig order om ni ställer frågan via e-post. Vill du göra en ändring ber vi dig kontakta vår kundtjänst på telefon så snart som möjligt efter att du lagt din order. Detta gör du på telefonnummer 035-7107000 Detta gäller även om du önskar makulera din order.


- JAG BOR INTE I SVERIGE. KAN JAG BESTÄLLA VIA ER HEMSIDA?
Svar:
Tyvärr så finns det inte möjlighet att lägga en order direkt via vår webshop till länder utanför Sverige. Om du vill göra en order i övriga världen ber vi dig kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare där.


- JAG HAR INTE FÅTT MIN ORDER OCH UNDRAR OM DEN ÄR SKICKAD?
Svar: 
Om du inte har fått din order kan det bero på olika anledningar. När fraktbolaget som vi samarbetar med har hög belastning kan det ibland hända att det tar längre tid att scanna in varorna på postcentralen eller hos ombudet. Det händer i några fall att kunder vid köpet angett fel mobilnummer vilket gjort att ombudet inte har kunnat avisera att paketet finns att hämta. Kontrollera om du angett SWISH som betalningsmetod att du utfört betalningen till oss. Vid denna betalningsmetod skickas varorna först när du gjort din betalning till oss. Vid frågor om leveranser ber vi dig kontakta kundtjänst så hjälper vi dig att lokalisera ditt paket om det kommit på villovägar. Detta gör du smidigast på e-post [email protected] (eller telefonnummer 035-7107000


- HANDLAR JAG FRAKTFRITT HOS ER?
Svar: Vår standardfrakt oavsett värde på order är 49 SEK. Vi erbjuder dock fraktfritt om din order överstigen 499 SEK. Frakten dras per automatik av i kassan om du överstiger den fraktfria gränsen.


- MITT PAKET LIGGER HOS MITT OMBUD MEN JAG HAR ÄNDRAT MIG. HUR GÖR JAG?
Svar: Direkt när din order har lämnat vårt lager så kan vi inte göra någon ändring i befintlig order, eller per automatik låta den returneras till vårt lager. Om du inte hämtar ut ditt paket debiteras en kostnad på fn. 350 SEK. Vår rekommendation är att du hämtar ut ditt paket och skickar det i retur till oss på egen bekostnad. Det brukar vara det billigaste sättet att komma undan debiteringskonstaden som vi tar för outlösta paket.


- KAN JAG BETALA OCH SKICKA VARORNA TILL EN ANNAN MOTTAGARE?
Svar: Ja, vi kan skicka din order till en annan adress. För att kunna be oss göra det krävs betalning med endast SWISH. Under meddelande i kassan skriver ni vem ordern ska skickas till med för & efternamn, adress, postnummer, stad och mobilnummer. Ordern måste dock i "grundbeställningen" stå i ditt namn.HITTAR DU INTE SVARET PÅ DIN FRÅGA?
Då är du varmt välkommen att kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig

E-POST: [email protected]
TELEFON: 035-710700
Trustpilot