PRESS OCH SAMARBETEN

Vi får dagligen frågor gällande press och samarbeten, och vi är glada över att det finns ett så stort intresse att samarbeta med oss.
Under denna kategori har vi samlat vanliga frågor som ofta dyker upp.


- JAG VILL GÄRNA SAMARBETA MED ER. VEM KONTAKTAR JAG?
Svar: Om du är intresserad av att samarbeta med oss och har ett förslag är du välkommen att kontakta oss vi e-post. För tillfället har vi ej möjlighet att svara på frågor gällande samarbeten per telefon eller via Instagram (direktmeddelande) 


- VAD ÄR KRAVEN FÖR ATT SAMARBETA MED ER?
Svar:
För oss är det viktigt att först veta vilken typ av kanal ett samarbete skulle äga rum. Beroende på säsong och hur vår marknadsplan ser ut jobbar vi med olika profiler som passar bra för just den. För att få möjlighet till ett samarbete behöver vi i ett mail få en presentation om just dina kanaler och om dig som person. Följare på Instagram eller blogg är inte alltid viktigast då vi arbetar med influensers som har den approach vi söker för just det tillfället. Informera oss gärna i mailet om du vill att sparar dina uppgifter ifall ett spännande uppdrag dyker upp. E-post: [email protected]


- JAG JOBBAR SOM SÄLJARE OCH VILL SÄLJA EN ANNONS. VEM KONTAKTAR JAG?
Svar:
Vi har för tillfället inte planerat annonsering eller andra betalannonser. Vi är smickrade och glada att du överväger just oss till din annonseringsplan, men då vi inte arbetar med att köpa annonser så är det i dagsläget inte aktuellt. Vi ber att du håller dig uppdaterad på denna sida. Blir det några förändringar kommer vi att meddela detta under denna kategori. Eventuella mail och telefonsamtal undanbedes då det är en strikt plan att ej arbeta med annonsering för tillfället.

Trustpilot