FAQ

Här har vi samlat återkommande frågor. Detta är en manual för dig som som vill hitta ditt svar på en  fråga utan att kontakta kundtjänst via e-post eller telefon. Hittar du  inte svaret på din fundering / fråga är du varmt välkommen att kontakta  oss via e-post eller telefon.

- HUR KAN JAG BETALA?
Svar: Vi erbjuder betalning via SWISH eller KLARNA som är vår samarbetspartner. Sammanfattningsvis kan du betala med Kort, direktbetalning via bank, faktura eller delbetalning eller vår egna populära betalningsmetod SWISH. Om du väljer KLARNA som betalningslösning hittar du deras villkor på vår hemsida under fliken Villkor


- JAG HAR BETALAT MIN ORDER MED SWISH. HUR VET JAG ATT DET HAR MOTTAGITS AV ER?
Svar: Betalningar med swish kommer direkt till vårt konto och registreras per automatik hos oss. Om du har glömt att ange ditt namn på Swishbetalningen som referens kan vi härleda betalningen till oss via namnet som vi får via swishen. 


- JAG HAR BETALAT MED KLARNA I KASSAN OCH HAR EN FRÅGA. VEM KONTAKTAR JAG?
Svar: 
På din faktura, eller i Klarna-appen hittar du all information för att kunna kontakta KLARNA vid frågor om betalningar. Vi kan endast svara på om en återbetalning är utförd i uppdrag till KLARNA från vårt håll detta då KLARNA sköter samtliga frågor gällande ärenden vi deras betalningslösningar.


- JAG HAR LAGT EN ORDER MED MIN BETALNING NEKADES. VARFÖR?
Svar: 
Ibland kan det hända att det är tekniska fel som gör att ett köp nekas, eller att kakor (även kallat cookies) behöver rensas på din dator. Kvarstår problemet ber vi dig kontakta KLARNA om du valt dem som betalningslösning och köpet blev nekat Vår betalningslösning Swish godkänns alltid då det är en förskottsbetalning.


- JAG HAR RETURNERAT EN ORDER ELLER VARA MEN HAR INTE FÅTT EN ÅTERBETALNING. NÄR KOMMER DEN?
Svar: 
Din order kommer att återbetalas när vi fått den åter i retur. Sök gärna med hjälp av trackningnumret du fått när du returnerade paketet för att se var leveransstatusen. Direkt (inom 24 timmar) efter mottagen leverans kommer vi att återbetala dig via Swish om du betalat ordern med det till det nummer vi registerat vid betalning. Om du betalat med KLARNA kommer vi meddela dem om din retur varav dem därefter kommer att administrera din återbetalning.


- HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN?
Svar: Vi har ett gott rykte att leveranstiderna är snabba. Kommer din order till oss innan 12:00 vardagar finns paketet ofta att hämta ut dagen efter. Vi har dagliga upphämtningar på vårt centrallager och skickar alltid en order samma dag, eller dagen efter (vardagar) Om du bor i Norrbotten eller en ort där DHL inte har dagliga utkörningar kan leveranstiden ta någon extra dag.


- KAN JAG GÖRA ÄNDRINGAR I MIN BEFINTLIGA ORDER?
Svar: Eftersom att vi eftersträvar snabba leveranser så är det nästan alltid försent att addera en produkt på en befintlig order om ni ställer frågan via e-post. Vill du göra en ändring ber vi dig kontakta vår kundtjänst på telefon så snart som möjligt efter att du lagt din order. Detta gör du på telefonnummer 035-7107000 Detta gäller även om du önskar makulera din order.


- JAG BOR INTE I SVERIGE. KAN JAG BESTÄLLA VIA ER HEMSIDA?
Svar:
Tyvärr så finns det inte möjlighet att lägga en order direkt via vår webshop till länder utanför Sverige. Om du vill göra en order i övriga världen ber vi dig kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare där.


- JAG HAR INTE FÅTT MIN ORDER OCH UNDRAR OM DEN ÄR SKICKAD?
Svar: 
Om du inte har fått din order kan det bero på olika anledningar. När fraktbolaget som vi samarbetar med har hög belastning kan det ibland hända att det tar längre tid att scanna in varorna på postcentralen eller hos ombudet. Det händer i några fall att kunder vid köpet angett fel mobilnummer vilket gjort att ombudet inte har kunnat avisera att paketet finns att hämta. Kontrollera om du angett SWISH som betalningsmetod att du utfört betalningen till oss. Vid denna betalningsmetod skickas varorna först när du gjort din betalning till oss. Vid frågor om leveranser ber vi dig kontakta kundtjänst så hjälper vi dig att lokalisera ditt paket om det kommit på villovägar. Detta gör du smidigast på e-post [email protected] (eller telefonnummer 035-7107000


- HANDLAR JAG FRAKTFRITT HOS ER?
Svar: Vår standardfrakt oavsett värde på order är 49 SEK. Vi erbjuder dock fraktfritt om din order överstigen 499 SEK. Frakten dras per automatik av i kassan om du överstiger den fraktfria gränsen.


- MITT PAKET LIGGER HOS MITT OMBUD MEN JAG HAR ÄNDRAT MIG. HUR GÖR JAG?
Svar: Direkt när din order har lämnat vårt lager så kan vi inte göra någon ändring i befintlig order, eller per automatik låta den returneras till vårt lager. Om du inte hämtar ut ditt paket debiteras en kostnad på fn. 350 SEK. Vår rekommendation är att du hämtar ut ditt paket och skickar det i retur till oss på egen bekostnad. Det brukar vara det billigaste sättet att komma undan debiteringskonstaden som vi tar för outlösta paket.


- KAN JAG BETALA OCH SKICKA VARORNA TILL EN ANNAN MOTTAGARE?
Svar: Ja, vi kan skicka din order till en annan adress. För att kunna be oss göra det krävs betalning med endast SWISH. Under meddelande i kassan skriver ni vem ordern ska skickas till med för & efternamn, adress, postnummer, stad och mobilnummer. Ordern måste dock i "grundbeställningen" stå i ditt namn.


- JAG VILL GÄRNA SAMARBETA MED ER. VEM KONTAKTAR JAG?
Svar: Om du är intresserad av att samarbeta med oss och har ett förslag är du välkommen att kontakta oss vi e-post. För tillfället har vi ej möjlighet att svara på frågor gällande samarbeten per telefon eller via Instagram (direktmeddelande) 


- VAD ÄR KRAVEN FÖR ATT SAMARBETA MED ER?
Svar:
För oss är det viktigt att först veta vilken typ av kanal ett samarbete skulle äga rum. Beroende på säsong och hur vår marknadsplan ser ut jobbar vi med olika profiler som passar bra för just den. För att få möjlighet till ett samarbete behöver vi i ett mail få en presentation om just dina kanaler och om dig som person. Följare på Instagram eller blogg är inte alltid viktigast då vi arbetar med influensers som har den approach vi söker för just det tillfället. Informera oss gärna i mailet om du vill att sparar dina uppgifter ifall ett spännande uppdrag dyker upp. E-post: [email protected]


- JAG JOBBAR SOM SÄLJARE OCH VILL SÄLJA EN ANNONS. VEM KONTAKTAR JAG?
Svar:
Vi har för tillfället inte planerat annonsering eller andra betalannonser. Vi är smickrade och glada att du överväger just oss till din annonseringsplan, men då vi inte arbetar med att köpa annonser så är det i dagsläget inte aktuellt. Vi ber att du håller dig uppdaterad på denna sida. Blir det några förändringar kommer vi att meddela detta under denna kategori. Eventuella mail och telefonsamtal undanbedes då det är en strikt plan att ej arbeta med annonsering för tillfället.


- HUR FUNGERAR ERA DOFTPINNAR?
Svar:
Vi är kända för att hålla en mycket hög kvalitet på våra doftpinnar. Det är viktigt att man följer instruktionerna för att pinnarna ska hålla en god kvalitet. Om du köpt en av våra doftpinnar för första gången rekommenderar vi att du börjar med att använda 3-5 pinnar i början. Antalet pinnar avgör doftens styrka när den sprider sig i rummet.


- HUR FÅR MAN DOFTPINNAR ATT RÄCKA SÅ LÄNGE SOM MÖJLIGT?
Svar: 
Det finns några faktorer som är viktigt att tänka på för att doftpinnar ska dofta länge. Om du placerar pinnarna i ett rum med mycket luftfuktighet, eller att dem står i drag gör att pinnarna får arbeta mer. Detta gör att oljan absorberas snabbare. Vi rekommenderar att du placerar dina pinnar mitt i ett rum, ej vid fönster eller drag. När doften börjar avta kan du vända dem så aktiveras pinnarna igen och börjar arbeta.


- JAG BRUKAR FÅ HUVUDVÄRK AV RUMSDOFTER. FÅR MAN DET AV K. LUNDQVIST STOCKHOLMS DOFTER?
Svar: 
Hur man reagerar på en doft är olika och vi har alla olika preferenser om vad som är en behaglig rumsdoft. Dock så brukar vi ofta höra från våra kunder att just våra doftsammansättningar är mjuka och inte ger den "klassiska" huvudvärken som några andra på marknaden ibland ger. Vi kan aldrig lova något, men bedömningen från våra kunder är att våra rumsdofter inte ger huvudvärk. Vårt tips om du är osäker är att testa en doft som inte är så intensiv utan friskare i sin framtoning, som exempelvis våra populära doft Supreme cotton som doftar nytvättat.


- HAR NI OFTA ERBJUDANDEN PÅ ERA PRODUKTER?
Svar: 
Det är alltid roligt att kunna ge ett erbjudande till våra kunder. Dock så arbetar vi sällan med renodlade rabatter då vi generellt håller bra priser på samtliga kollektioner. Dock så erbjuder vi varje månad en kampanj (som även våra återförsäljare tar del av) en produkt eller doft till ett reducerat pris. Månadens kampanj sträcker sig från den första till den sista varje månad, innan en ny introduceras. Vill du vara säker på att inte missa eventuella erbjudanden så rekommenderar vi att du följer vårt nyhetsbrev HÄR


- JAG HAR ETT FÖRETAG OCH VILL GÖRA EN PRIVAT LABEL. GÅR DET?
Svar: Vad roligt att du är intresserad att sätta ditt företagsnamn på våra dofter. Det gör oss stolta och glada! Vi får ofta denna fråga och vi har tagit ett beslut att vi inte har kapacitet att göra detta just nu. Oavsett hur smickrande och roligt det skulle vara att få ett så ärofyllt uppdrag! Anledningen är att ett projekt av den kalibern kräver mycket tid, vilket vi i vår växande fas som företag inte kan åtaga oss för tillfället. Vårt tips är att du på Google söker efter doftljus privat label eller doftpinnar privat label då det finns många duktiga företag i Sverige som erbjuder just denna tjänst gällande branding av eget varumärke.


FÖRETAGSGÅVOR:
Om du söker en leverantör som kan leverera lyxiga varor till rätt priser till dina kunder så har du hittat rätt.
K. Lundqvist Stockholm har sedan 2014 hjälpt olika företag att skräddarsy gåvor till personal, affärspartners och till olika event. Med våra produkter kan du med stolthet lämna över en väldoftande produkt som är uppskattad av mottagaren. K. Lundqvist Stockholm har en bred kundkrets, och våra rumsdofter är populära oavsett om man bor i en paradvåning eller hyr en studentbostad. Våra tidigare referenser som vi hjälpt med företagsgåvor är:

- Företagsledare inom rättsväsendet
- Vårdpersonal inom hälsa och omsorg
- Tandläkare

- Grossistverksamheter
- Olika event och tillställningar (goodie bags & julklappar)

för att nämna några..

- Produkterna är en uppskattad present till både män och kvinnor
- Levereras i en stilfull presentförpackning som andas lyx hela vägen


För att komma igång med att planera just ditt företags företagsgåva kontakta oss redan idag för en skräddarsydd lösning för just din kund.

Kontakt: Daniel Tagesson
Telefon: 035-7107000
E-post: [email protected] 


Trustpilot